Jowissa satovi

Dizajn

Dizajn Jowissa časovnika je poseban. Postoji nekoliko detalja koji karakterišu Jowissa dizajnerski jezik. Pre svega misli se na izuzetnu refleksiju, i igru sa svetlošću koju postižu ovi časovnici, visoko kvalitetne materijale, intenzivne boje i Swiss kvalitet. Jowissa stvara predivan prizor i soficiticiranu svetlosnu refleksiju. Staklo obrađeno posebnom tehnikom, koja je karakteristična za Jowissa manufakturu, prekriva posebno dekorisane brojčanike i čini da časovnici privlače posebnu pažnju. Časovnike karakteriše „fashion" izraz i tako u jedno spajaju timepiece i jewelry koncept.

Najfinija koža, sjajna keramika i čelik su sa ljubavlju spojeni u časovnike koji spajaju estetiku i komfort na poseban način. Jowissa časovnici izgledaju fenomenalno, nose se udobrno.

Tri generacije porodice stvaraju Jowissa časovnike, prave ih ručno i staraju se za njihov kvalitet u Solothurn-Bettlach u Švajcarskoj. Jowissa časovnici nose jasno vidljiv znak „Swiss-made" koji je potvrda kvaliteta.

Dodatno o dizajnu i svim specifičnostima, možete pročitati na Jowissa web strani www.jowissa.com


Istorija

Od svog osnivanja 1951. godine Jowissa brend je proizvodio različite Swiss časovnike izuzetnog kvaliteta. Kao nezavisan porodični biznis, koji trenutno vodi treća generacije porodice, brend je ostao veran osnovnim idealima, koji su inicijalno definisani u mirnim predelima Betlaha, u kantonu Solothurn. Ovde izuzetno majstorstvo i cutting-edge tehnika proizvodnje zajedno stvaraju časovnike koji kombinuju stil i sofisticiranost. Kao visoko kvalitetni „Swiss Made" časovničarski brend, Jowissa nudi izuzetnu vrednost za novac.

Ime brenda izvedeno je od imena osnivača Josef Wyss, čija vizija je bila da napravi novi Swiss časovnik koji je ujedno fashion i vredan komad nakita. Šezdesetih godina prošlog veka časovnici sa sečenim staklom bili su veoma moderni, i Jowissa je bio lider u ovoj predivnoj tehnici. Slično tehnici obrade dragog kamenja, sečenje stakla omogućava finu refleksiju svetlosti, i danas Jowissa je jedan od nekoliko proizvođača Swiss časovnika koji nudi časovnike koje karakteriše staklo obrađeno na ovaj način. Dodatno o istoriji brenda možete pročitati na web prezentaciji www.jowissa.com.


Servis i garancija

Jowissa čini sve napore da osigura da proizvodi ispune najviše standarde kvaliteta. Ukoliko se, uprkos svim sprovedenim inspekcijama kvaliteta, desi izuzetak, i Vi primite proizvod koji ima određeni nedostatak, Vaš Jowissa časovnik ima 2 godine internacionalne garancije u vezi sa svim proizvođačkim neodstacima. Kristal (staklo), narukvice (čelične i kožne) su pokriveni garancijom isključivo za oštećenja koja nastanu prilikom proizvodnje, ali ne i upotrebom preterane sile, nestručnog rukovanja ili normalnog nošenja. Baterija nije pokrivena garancijom. Molimo vas da čuvate vašu Garantnu karticu, overenu i potpisanu od vašeg prodavca. Ukoliko dođe do slučaja koji pokriva garancija, molimo da nas kontaktirate, i mi ćemo se potruditi da neodstatak rešimo u najkraćem mogućem roku. Za dodatne informacije možete posetiti i web prezentaciju proizvođača www.jowissa.com


Plaćanje, isporuka, reklamacije i povraćaji

Cene su prikazane sa uračunatim PDV-om.

U cenu nisu ukljueni troškovi slanja, troškovi slanja su besplatni za svaki poručeni Jowissa časovnik.

Isporuka Jowissa časovnika vrši se u sledeće države: Srbija, Crna Gora, Bosna i Hercegovina, Republika Severna Makedonija.

Plaćanje za Srbiju može se vršiti prilikom preuzimanja ili platnom karticom prilikom poručivanja proizvoda. Ukoliko poručujete iz ostalih država, plaćanje se vrši platnom kartiocm prilikom poručivanja. U cenu nisu uključeni troškovi carine, PDV-a i ostalih troškova koji se mogu desiti prilikom uvozne carinske procedure. Kompanija Helenadia shop doo ne kontroliše ove troškove i potrebno je da se pre poručivanja proizvoda raspitete o ovim troškovima Prihvatanjem „Terms and conditions" pre poručivanja proizvoda potvrđujete da ste upoznati sa ovom informacijom, i troškovi koji nastaju prilikom uvoza pošiljke ne mogu biti navedeni kao razlog eventualnog odustajanja od pošiljke.

Isporuka u Srbiji

Isporuka proizvoda u Srbiji vrši se posredstvom kuriske kompanije YU-PD Express (D Express). Troškovi isporuke su besplatni.

Rok za isporuku je do 5 radnih dana od datuma kupovine (dani vikenda se ne računaju).

Isproruka se vrši od 8h-16h, molimo vas da obezbedite prisustvo osobe koja će primiti paket u navedenom vremenu. Kuri će vas svakako kontaktirati putem telefonskog poziva. Ukoliko dođe do jedne bezuspešne isporuke, isporuka će biti pokušana još jednom, nakon čega će, ukoliko i druga isporuka bude neuspeešna, proizvod bitti vraćen nazad pošiljaocu.

Isporuka u inostranstvo

Vrši se posredstvom kompanije DHL. Troškovi isporuke su besplatni.Rok za isporuku je do 10 radnih dana.

Praćenje pošiljke

Po slanju pošiljke, obezbedićemo vam traking broj i link pomoću kog ćete moći da praite kretanje vaše pošiljke.

Ukoliko iz nekog razloga niste zadovoljni proizvodom, molimo da nas kontaktirate, kako bismo dogovorili dalje korake. Povraćaj proizvoda moguć je 14 dana od dana prijema pošiljke.


Kontakt

Za sve ostale informacije u vezi Jowissa proizvoda, procesa poručivanja i ostalih informacija, možete nas pozvati na broj telefona, ili pisati putem viber ili watsup aplikacija:

 

+38163658604; +38163623069

 

Kao i na email adresu hello@helenadia.com


Takođe, možete posetiti i website kompanije Jowissa www.jowissa.com

 

Sve što nije navedeno u gore definisanim uslovima, možete pronaći u „Terms and Conditions" generalnim uslovima webshopa Helenadia, i potrebno je da se upoznate sa istim pre poručivanja proizvoda, Na ovoj stranici izdvojeni su i propisani samo uslovi koji se tiču Jowissa časovnika.